MarinHome - een varende woning met ongezien leefcomfort
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

MarinHome

Heel wat mensen vinden het verblijf op en aan het water helemaal top. Avontuurlijk varen hoeft zo nodig niet, maar het comfort is wel belangrijk. De MarinHome is het antwoord op deze nieuwe trend. En hij kan meteen komaf maken met lege ligplaatsen in de jachthaven.

 

De MarinHome bestaat in volgende versies

  • 32 Tiny en 32 Eco
  • 54 basic, comfort en prestige
  • 78 comfort
  • 84 comfort en prestige

 

MarinHome 32 Tiny op de Belgian Boat Show

Deze representatieve boot zal op de Belgian Boat Show te zien zijn.
Hij beschikt over een half overdekt voordek. Via een schuifdeur bereikt u de woonkamer met een slim en compact open keukenblok in een frisse kleur met kookpit, magnetron en een Liebherr koelkast. Het halletje leidt naar de slaapkamer met optioneel een ruime kledingkast. U heeft hier toegang tot de badkamer met douche en toilet, een technische ruimte en het achterdek.

Duurzaamheid

De MarinHome heeft een aluminium drijver als basis en beschikt over het CE- keurmerk en handboek categorie C of D en is dus erkend als vaartuig.

Daarnaast kent de waterwoning een opvallend laag energieverbruik door toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen, HR++-glas en innovatieve technische installaties. Ook het feit dat de MarinHome slechts weinig onderhoud behoeft, draagt uiteraard bij aan het duurzame karakter van de boot.

Dankzij de hoogwaardige afwerking die gericht is op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. Deze solide drijvende en varende vakantiewoning is volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die u in onze wateren kunt verwachten.

Bouw: Gielissen shipyard 
Verdeling voor België: Westhoek Marina in Nieuwpoort | ook verhuur