Belgian Boat Show Float Nieuwpoort
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Belgian Boat Show FloatNieuwpoort ontvangt dit najaar de Belgian Boat Show Float

Het in water boat show concept verhuist van Breskens naar de enorme jachthaven aan onze kust. Conceptum nv, die de belgian Boat Show organiseert, nam de nationale watersportbeurs zes maanden geleden in haar portefeuille van internationale B2C beurzen op.

Een herkenbare noemer

Volgens Florent Godin, de CEO van Conceptum nv., zitten hiermee de beurzen Belgian Boat Show (indoor Gent) Belgian Boat Show Beach (testweekend brandingsporten Knokke) en nu ook Belgian Boat Show Float (de in water boat show Nieuwpoort) op één koerslijn. “Dit is een veel krachtiger formule waarmee de pleziervaart en de watersport onder één duidelijk herkenbare noemer de consument en de leverancier met elkaar verbindt. Het zorgt voor 365 dagen nationale en internationale visibiliteit.” zegt hij.

Top pleziervaartaanbod op top-pleziervaartlocatie

De Belgian Boat Show vergroot hiermee het bereik waaraan zowel de non-profit als de professionele actoren in deze branche nood hebben. Nieuwpoort is bovendien een uitermate belangrijke watersport- en pleziervaartlocatie, het op een na grootste jachthavencomplex van Europa. Deze drie events bundelen de krachten van een professionele organisatie met een sterke merkreputatie u ook met de toplocatie aan onze kust.

Belgian Boat Show FloatDe bezoeker zal hier aan boord kunnen stappen van 250 nieuwe en tweedehandsjachten in hun natuurlijke wateromgeving. Hij zal keuze kunnen maken uit de meest representatieve watersportbedrijven. Zoals toeleveranciers en detailwinkels, technische specialisten en andere naar maat werkende servicebedrijven aan de wal in de megatent met capaciteit tot 5000 m².
Belgian Boat Show Float in Breskens wordt hiermee stopgezet. Ook de in-water-beurs NIBS – voormalige Cap Okkaz- wordt stopgezet.

Opwaardering van pleziervaartaanbod in België

“Het uitstippelen van éénzelfde koerslijn gaat nog verder.” zegt Christophe Coseyns, Head of Belgian Boat Show Fairs bij Conceptum nv. “In de volgende Belgian Boat Show Gent zal de vernieuwde samenwerking met de grootste Vlaamse en Franstalige watersportfederaties al duidelijk zijn. En we kondigen nu al aan dat in 2020 de Belgian Boat Show Gent terug in hal 1 van Flanders Expo plaatsheeft. Zo krijgt de bezoeker van bij het binnenkomen via de vernieuwde prestigieuze foyer de sterkste indruk van het watersport en pleziervaartaanbod. De doorloop wordt aantrekkelijker. Bovendien krijgen de grote jachten meer ruimte – wat een kenmerkende eigenschap is van de activiteit.”

 

Belgian Boat Show Float zal van 18 t/m 20 oktober 2019 in Nieuwpoort plaatshebben.