CruiseTops vaaropleiding
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

CruiseTops eventsVaaropleiding bij CruiseTops

Eerste stappen in de pleziervaart, met de nadruk op plezier

Nicole Van Erp & Robert Verlinden ademen al vele jaren pleziervaart uit. Ze ontwikkelden zich tot specialisten in individuele trajectbegeleiding.

Hun passie voor het varen brengen ze dan ook met kennis van zaken en efficiënt over met CruiseTops-vaaropleiding & charter.

 

CruiseTops - Cenflumarin - VHF cursus

De duivel-doe-al van de vaarwereld

Nieuw is de samenwerking met Cenflumarin, die ook professionele opleiding voor de schipperij geeft. CruiseTops verzorgt alle inschrijvingen voor de radiomaritieme opleidingen voor zowel de pleziervaart als de professionele vaart: VHF, SRC, ROC, GOC.

De nieuwste technische toestellen zoals de Poseidon simulator en de Sailor simulator staan klaar om de cursisten op de meest efficiënte manier met de nautische communicatie vertrouwd te maken en voor te bereiden op de examens.

CruiseTops vaaropleidingCruiseTops kijkt verder dan het gewone vaartraject

Een snelle powerboat van 8 meter bij DOK 3 in Willebroek en een 14 meter motorjacht met flybridge in Cadzand-bad verwachten de cursisten op. De initiatie en opleiding op deze jachten sluit perfect aan bij de vereisten van de huidige en toekomstige vaarbrevetten.

CruiseTops geeft theorie en praktijk voor het Beperkt en Algemeen vaarbewijs, maar ook de cursus Yachtman en zeilinitiaties.
Omdat het leven meer is dan les volgen, staan er ook charters en belevingstochten met sublieme catering op het menu.

CruiseTops voorbereiding vaarbewijs

Beleef de CruiseTops vibe op de Belgian Boat Show

Op stand 5421 (Hal 5) kan je dus niet enkel terecht voor alle informatie over het aanbod van de diverse klassieke vaaropleidingen of voor het boeken van een charter. Belangrijk is de drive en de passie van dit vaarcentrum.
Kom kennis maken met de CruisTops-events, de opleidingen en laat je verleiden door sfeerbeelden die een sterke impressie geven van de living the good life sfeer die CruiseTops op het water en in en rond de jachthaven creëert

CruiseTops – vaaropleiding & charter – stand 5421 – Belgian Boat Show 2019