Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Nieuwe Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan opent op Belgian Boat Show unieke mogelijkheiden voor de toervaarder

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Wat zou de toervaart op de Europese binnenwateren zijn zonder de glans van de Linssen Grand Sturdy-jachten? De komst van de geheel nieuwe Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan markeert in vele opzichten de zeventigste verjaardag van de werf.

Niet alleen ontdekt u op de Belgian Boat Show de kwaliteit van het jacht met al uw zintuigen. Maar hier kunt u ook persoonlijk kennis maken met de interessante Linssen Boating Holidays® Buy & Charter Formule.

Deze Linssen 30.0 Sedan is nieuw in de de verhuurvloot van Charter d’Or.

Enorme vaarradius

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Dit 9,70 meter lang stalen kajuitjacht is in alles voorbereid op het lange verblijf en dus ook vele vaartochten over het fijnmazige Europese binnenwaternetwerk tot het ‘buitenommetje’ langs de zeekusten. (CE-classificatie: C).
Zowel deze open achterplecht Sedan-versie als haar AC-zusje met achterkajuit zijn stabiel, uitstekend manoeuvreerbaar en ze kunnen helemaal uitgerust worden met alle navigatie-, veiligheid- en comfortsnufjes. In zoverre ze al niet in het riante standaardpakket voorzien zijn.

Wat de Sedan uniek maakt

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

De open kuip van dit jacht wordt overkapt met het verlengde Linssen Longtop® salondak, met ingebouwde ledverlichting. Ter hoogte van de binnenstuurstand kan in de Longtop® een elektrisch bediend Variodeck-schuifdak worden ingebouwd. Het achterdek heeft geïntegreerde banken met een tussenstuk en bijzettafel.

Door een klappoort stapt u op het zwemplatform. Hier zit een buitendouche en twee extra grote bergkoffers. De flukse doorloop tussen het dekhuis en het achterdek door openklappende kajuitdeuren laat de beschutte leefruimte van binnen doorlopen naar buiten en vice versa.

Knus en handelbaar voor twee, ook gastvrij voor vier

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

De kombuishoek aan bb. heeft een wasbekken met stromend warme en koud water, een driepits (gas-)fornuis, een koelkast en veel berg- en werkruimte. Door de stuurzetel tot tegen het stuurwiel te schuiven, ontstaat er meer zitruimte rond de ingebouwde (klap) tafel aan sb. Daar tegenover is een extra werktafel voorzien met een kruk-zit. Ideaal voor de kaarten en gidsen, de literatuur of de laptop. De comfortfuncties worden met tiptoetsschakelpaneel bediend links van de doorgang naar voren. De stuurconsole is uitgerust met alle nodige stuur, controle, communicatie en naviagatietoestellen. Extra’s kunnen makkelijk worden geinstalleerd.

De Sedan-versie heeft een enkele slaaphut met berg- en XL-bed voor twee personen, diverse kasten, een gescheiden doorloop toiletruimte en afzonderlijke doucheruimte. Zowel bij de achterkajuit-versie als de Sedan-versie creëert u in een handomdraai twee extra slaapplaatsen met het Easy Sleep Convert System. De salonbank wordt zo een comfortabel dubbel bed. Nu nog deurtjes en gordijnen dicht en de privacy is compleet.

Linssen 30.0 Sedan technisch

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Afmetingen: 9,70 x 3,35 x 1,00 m
Doorvaarthoogte: 2,30 meter

Motor: 4 cil. Volvo Penta Diesel D2-50; 37,5 kW (50 PK)

Linssen Boating Holidays® Buy & Charter Formule

Deze unieke Linssen formule maakt het mogelijk om een Linssen jacht te bezitten op een kostendekkende manier. Want het jacht wordt ingezet in een van de talloze topkwaliteit verhuurbases in Europa. De eigenaar brengt zijn vakantie op zijn eigen schip door. De verhuuropbrengsten helpen de operationele kosten te dekken.

Linssen Yachts, de Linssen Boating Holydays en de Linssen Boating Holidays®  Buy & Charter Formule op de Belgian Boat Show, stand 8441, hal 8