Belgian Boat Service
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Bénéteau Flyer 10

Belgian Boat Show Service zet de Bénéteau motorjachten in de kijker
Nieuw: Flyer 10 – Antares 7 en 9 – Swift Trawler 35′

 

De Flyer 10

Het vlaggenschip uit de Flyer-reeks van dagboten flirt qua grootte, comfort en capaciteit met een groot kajuitjacht.

Natuurlijk blijft het accent op korte cruises liggen, maar op deze Flyer heeft iedereen zijn arm- en beenruimte, kan de bemanning ook lekker uitgezakt luieren en levert de boot verrassende topprestaties.

Flyer 10 Bénéteau

De loopruimte vertoont een S-profiel waardoor de bemanning elegant van het zwemplatform achteraan naar het zonnedek (voor drie!) vooraan flaneert.

Hierdoor krijgen de stuurpost met twee zitjes, het open lucht kookhoek en de zit/eethoek achteraan extra veel plaats.

Het interieur kan ingericht worden om knus te slapen of te eten. Er is een aparte toiletcel.

Motorisering tot 2 x 350 pk – buitenboord (bekijk het filmpje hieronder 😉 

 

Bénéteau Antares 9De Antares 7 + de Antares 9

De Bénéteau Antares reeks draagt nog steeds de karakteristieken van het prille vissersboten begin van de werf in zich. Maar het zou Bénéteau niet zijn als ze er in 135 jaar geen vooruitstrevende twist aan zouden geven.

De Antares 7 is een tijdloze -trailerbare (!)- boot die zeker op drie vlakken de filosofie van de werf hard maakt. Zekerheid, bewoonbaarheid, eenvoud. Het is een zeewaardige boot die opvallend veen binnenruimte biedt dankzij de gedurfde, ronde boegsectie. Het onderwaterschip vertrekt bij een scherpe V en geeft maximale stabiliteit en maneuvreerbaarheid.
Het frutselloze interieur in het beschutting gevend dekhuis heeft slaapruimte voor twee.

Motorisering tot 175 pk – buitenboord

Bénéteau Antares 7De Antares 9 is de meest ‘yachting’ uit deze gamma. Ook hier een gedurfd profiel met opvallende raampartijen, waardoor het binnen altijd heel licht is en het zicht naar buiten uitstekend. Nog meer troeven: veel zitruimte op het achterdek met zithoek en tafel. Moduleerbaar interieur met kombuishoek. Zijschuifdeur naast de stuurpost.

Motorisering tot 2 x 200 pk – buitenboord

 

Bénéteau Swift Trawler 35De Swift Trawler 35’

Bénéteau weet als weinige andere dat yachties die lange (vakantie)tochten over zee maken specifieke eisen aan hun boot stellen. Die heb je nu eenmaal op zee nodig. Opnieuw is er gekeken naar de vereisten van schepen die dagelijks op zee zijn om tot dit uitzonderlijke Swift Trawler concept te komen. In deze elegante maar toch stoere lijnen huist een functioneel en makkelijk te onderhouden interieur.

De zeewaardigheid is ondersteund door de romp die van deze boot een halfglijder maakt, met als voordeel dat de actieradius, ook in iets zwaardere golfslag boven het gemiddelde ligt.

Het brugdek met zithoek, de achterplecht met openklappende borstwering achteraan, het zonovergoten dekhuis en de heerlijk lichte slaapcabine in de punt geven deze trawler het allure van een klein maxijacht.

Bénéteau Swift Trawler 35Motorisering 245 pk inboard

 

Belgian Boat Service op de Belgian Boat Show stand 8425, hal 8