Mascott zeilreizen Azië
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Mascott zeilreizen Azië

Zeilen in de Aziatische mystiek

Afwijken van platgetreden paden is niet zo eenvoudig meer. Zelfs voor zeilers die iets anders willen dan uitgestippelde vaarwegen wordt een authentieke reis een uitzondering.

Mascott zeilreizen specialiseerde zich in die andere vaarformule op minder evidente plaatsen. Waar de zeilvakantie dus wat minder voor de hand ligt, maar de beleving heel uniek wordt

“Mascott gaat verder en dat mag je gerust letterlijk nemen”

De bestemming staat hier in al haar authenticiteit centraal. Deze erkende touroperator heeft voldoende professioneel gewicht  om uitsluitend met betrouwbare schippers en goede jachten te werken. Waar de grote cruiseschepen en het massatoerisme niet komen, daar vind je Mascott zeilreizen. Het maatwerk van de organisatie maakt ook afwisselende vakanties mogelijk. Een vaarperiode aangevuld met excursies over land bijvoorbeeld.

Mascott zeilreizen AziëThailand: de Koh Chang archipel

Een culinaire vaarvakantie. Relaxed zeilen van eiland naar eiland, heerlijk eten in prachtige resorts. Cambodjaanse vissersdorpen op palen boven het water. Duiken in een beschermd natuurpark. Thaise kookles volgen.

Combineer dit met een 3-daags verblijf in de bruisende metropool Bangkok waar traditie en vooruitgang hand in hand gaan.

“Het zeilen gaat zoals met het eten in Thailand. Iedereen deelt het beste met elkaar.”

Mascott zeilreizen Azië

Indonesië: Anambas archipel

Puur Avontuur. Verder weg van onze samenleving ben je nog niet geweest.

Dit is het Aziatische eilandleven dat nooit veranderde. Genieten van het water en de bedwelmende natuur. Snorkelen, zwemmen, duiken, wandelen, of compleet opgaan in de zonsopgang.

Het koraal bleef onaangeroerd en de toeristenindustrie heeft het wonderlijke Anambas nog niet ontdekt. Zo heb je de snorkelplekken en de idyllische baaien vaak helemaal voor jezelf. Zeeschildpadden leggen er hun eieren bij volle maan op het strand. Met wat geluk zwemmen ze onder je boot door.

Roggen, vissen in allerlei exotische kleuren, apen… Dieper in een paradijselijke natuur kan je niet geraken.

Mascott zeilreizen AziëMascott Sailing. Met kennis van zeilreizen.

Mascott-bezielers Kathleen en Paul zochten naar groter zeilavonturen dan wat de gebruikelijke zeilreisoperatoren aanboden.  Ze verkennen sinds 2016 zelf de vaargebieden en kiezen hun schippers en boten met de grootste zorg. Bij ieder vaarvakantievoorstel is er lang nagedacht over de wensen van de klant.

Kom zeker kennismaken met Mascott Sailing op de Belgian Boat Show op stand 5430 in hal 5 

Er staan nieuwe avontuurlijke reizen op het programma.