Catacare Goodall Design Foiling Catamaran
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

atacare Goodall Design CatamaranCatacare verhoogt zeilsensatie met foiling Goodall Design catamarans

 

De Foiling VIPER Convertible bij Catacare zal zeker heel wat aandacht op de Belgian Boat Show trekken. Wat naar de Boat Show komt is het prototype. Eens de productie is gestart worden de eerste modellen in het vroege voorjaar geleverd.

Laat je verbazen door de Catacare foiling avant première op de Belgian Boat Show

 

Foiling VIPER Convertible: met en zonder foils, met twee of alleen

Goodall Design CatamaranDeze cat kan zowel met rechte zwaarden op de klassieke manier worden gevaren als in speedmodus met de foils. Daarom is de boot uitgerust met twee (2!) zwaardkasten per romp. De zwaardkast die niet gebruikt wordt, wordt afgesloten.

Daardoor is deze cat een hoogst veelzijdige boot. In een minimum van tijd schakel je hem zonder gereedschap van drijvende zeilmodus naar foilingmodus.
De zeiler beslist op het strand, afhankelijk van de mood, de condities of de bemanning wat zij/hij op dat moment wil. De Foiling VIPER Convertible opent nog meer keuzes want je kunt hem ook voor bemanning of solozeilen aanpassen.

De C2 gaat nu ook foilen

Goodall Design C2 Europees Kamioen Ook de Goodall Design C2 heeft een update gekregen met nieuwe zwaarden en nieuwe zwaardkasten. Het gebruik van het maximale decksweeper-grootzeil maakte het mogelijk om de zwaarden, dus het laterale punt, naar voor te brengen. Het fijnere zwaardprofiel zal de weerstand verlagen. Nu zouden de bootsnelheden moeten oplopen en zelfs die in F18 gaan domineren.

Ook nieuw aan deze C2 zijn de uitneembare cassettes voor de zwaarden. Hierdoor wordt het mogelijk om in de C2 foils te laten passen waardoor hij dan zowel in de F18 klasse als wedstrijdboot kan varen, of recreatief kan foilen.

Europees Kampioen Viper solo

Catacare zet ook een VIPER solo klaar. Met deze getunede F16 VIPER versie is aangepast om solo te varen.  Catacare zaakvoerder Laurent haalde er de Europese titel solo F16 mee op het EK 2018. behaald heb afgelopen zomer op het EK F16.

 

Catacare – Goodall Design op Belgian Boat Show, stand 8333 hal 8