Nassau Yachting: zeven van de sterkste yachtingmerken zetten de toon op de Belgian Boat Show  - Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Nassau yachting en Scheepsbenodigdheden Nassau scheepsbenodigdheden – yachtingonthaal, -service en -kwaliteit met persoonlijkheid

Nassau ontwikkelt zich meer en meer als specialist voor de handige pleziervaarder. Daarom neemt het de meest relevante merken in huis en biedt het een ongeziene service in het centrum van de Antwerpse Stadshaven. Hoe dat gaat merk je op de Belgian Boat Show.

Door de recente fusies met o.m. de speciaalzaak François in de Antwerpse Haven is het aanbod voor de jachtschipper die veel aan zijn boot werkt nog meer uitgebreid.

De moderne zaak stelt op de Belgian Boat Show een reeks topproducten uit haar gamma voor. Het zijn pilootmerken die de weg naar de winkel beloodsen. En straks ook naar de heel nieuwe webshop.

 

Besto reddingsvesten

Besto produceert alle vormen van reddingsvesten voor zowel de pleziervaarder als de professional en heeft veel ervaring met draagcomfort, veiligheid, technische normen en betrouwbaarheid.

  • zwemvesten voor dinghy zeilen, kano- en kajakvaren en waterski;
  • zwem- en reddingsvesten voor yachting met vaste schuimkern of automatisch opblaasbaar;
  • aangepaste reddingsmiddelen voor huisdieren en kinderen;
  • man-overboord recuperatiemiddelen.

 

Epifanes yachtingverven en schilderproducten

Het volledige assortiment van hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Torqueedo elektrische motoren

Elektrisch varen groeit aan populariteit. Dat komt door de alsmaar verbeterde technologie, de aangepaste kracht rendabiliteit en het efficiënter energiegebruik.  Daardoor is de stille stuwkracht steeds beter aangepast aan de boottypes en de vaarstijl. De actieradius vergroot mee.

De Torqueedo buitenboordmotoren bestaan in een gamma met een equivalent van 1 pk tot 80 pk.

Talamex opblaasboten

Aqualine: betaalbare (bij)boten. Van 2 tot 3,5 m. Met vaste aluminiumbodem, lattenbodem of luchtbodem.
Highline: uitgebreid standaardpakket op een topkwaliteit (bij)boot. Van 1,95 tot 4 m. Versies: X-Light: de lichtste, AirDeck: met opblaasbare kiel, AluDeck: met onderhoudsarme aluminium vloer.
Comfortline: uit hoogwaardig 1100 decitex pvc-doek. Van 2 tot 3,5 m. Zeer volledige standaarduitrusting. Verkrijgbaar met TLS-lattenbodem, TLA luchtbodem, TLX Aluminiumbodem en TLRA RIB – vaste aluminium V bodem.

Star Brite®

Breed gamma aan onderhoudsproducten.

Specifiek voor de pleziervaart zoals reinigers, beschermers, teakoliën, maar ook motorolie en brandstofadditieven.

Imhoff zeilkleding: speciale Belgian Boat Show actie

Een volledig Imhoff coastal zeilpak, broek en vest aan € 275,-
Ademend, comfortabel, licht en met extra getapede naden.

Arimar automatische reddingsvlotten

Arimar produceert een enorm gamma aan automatisch opblaasbare reddingsvlotten die aangepast zijn aan het vaargebied, de SOLAS-normen en het type van jacht waar dit voor gebruikt wordt. Voor de drijvers wordt de Aritech® kunststof met lastertechnologie hoogst nauwkeurig voorgesneden. Alles wordt met hoge frequentie thermisch verlijmd. De toebehoren worden met een uniek schroefsysteem steviger en duurzamer bevestigd. ISO 9001 kwaliteit.

Nassau Yachting Scheepsbenodigdheden op de Belgian Boat Show, stand 3051