Navis Yachting: de Azimut Atlantis 51 – zuivere openheid - Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Navis Yachting - Azimut Atlantis 51Navis Yachting brengt de nieuwe Azimut Atlantis 51 naar de Belgian Boat Show. Het “waauw!” accent van het jaar

Een uitermate sportief jacht met de nadruk op open aan dek en ruimte voor zes. Hoe topstyling en comfort tot een hoogtepunt komen.

Met de nieuwe pui krijgt de Azimut Atlantis 51 een makkelijk te koelen of te verwarmen leefzone

De Atlantis 51 is een snel, sportief jacht met uitgesproken karakteristieken.  Marco Biaggi en Filippo Salvetti van Neo Design tekenden een aggressief en uitzonderlijk jacht . Wie graag in open lucht verblijft maar toch wil rekenen op maximaal comfort onderdeks zal hoge ogen trekken als hij of zij hier aan boord stapt.

Buitengevoel

Navis Yachting - Azimut Atlantis 51Het hoofddek en de cockpit zijn ingericht als een enorme lounge. Relaxen is hier hoofdthema. Het leefgedeelte kan zonder enig moeite worden omgebouwd tot een zithoek.  De C-vormige sofa kan tot twee poefs worden verschoven om comfortabel aan tafel te eten.

Een heel nieuwe feature aan deze strak gelijk de boot is de pui achteraan de overkapping. Met de glazen deuren dicht is deze cockpit ruimte in een oogwenk gekoeld door de airco of verwarmd. Ook bij regenachtig weer blijft het uitzicht rondom -letterlijk- glashelder.

In de garage achteraan past een 3,25 jet bijboot.

Gastvrijheid

Navis Yachting - Azimut Atlantis 51Benendedeks wachten drie hutten met stijlvolle inrichting, een kookhoek en een tweede eet- en zithoek.

Voorin werd de eigenaarshut uitgerust met een ultra comfortabel dubbelbed, een kaptafel met een poef en riante bergruimten plus een eigen toilet- en doucheruimte.

Midscheeps zit een VIP-hut met even grote luxe afwerking als de hut voorin. De derde hut kreeg een stapelbed.

Alle ruimtes onderdeks baden in het daglicht, dankzij de knap ingebouwde luiken en poorten in dek en in de romp.

Power

Navis Yachting - Azimut Atlantis 51Er zijn twee Volvo IPS 800 motoren ingebouwd. Die brengen het jacht tot een topsnelheid van 35 knopen. Het systeem zorgt ervoor dat maneuvreren met enkele vingerbewegingen perfect verloopt.

Navis Yachts – stand 8131 hal 8