Pleased to Seat You
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Pleased to Seat YouPTSY- Bootkussens met een “eigen”-tijdse look, volledig maatwerk

Pleased to Seat You –  na een geslaagde lancering op de voorgaande Belgian Boat Show en 40 geslaagde transformaties, heeft het jonge bedrijf een uitzonderlijke samenwerking bedongen.

De nieuwe partner is Domani Yachts, een jonge jachtwerf die de met hun sportieve, luxueuze daysailer een heel nieuw perspectief biedt aan de zeilers zowel als aan de yachtingbusiness.

PTSY - DomaniDe Domani S30 is in alles een typevoorbeeld in styling, dus kon de bekleding zeker niet achterblijven.

PTSY levert de zowel de dek- als de cabinekussens

De textiel- en stylingspecialist blijft daarnaast het aanspreekpunt voor een volledige inrichting van uw boot, of een makeover. De aanpassing aan uw persoonlijke smaak, aangevuld met stylingadvies en een doorgedreven zin voor afwerkingsprecisie zijn prioritair.

“Persoonlijkheid, originaliteit en perfectie”

Pleased to Seat YouMaaike Van den Bergh van PTSY over het DNA van haar bedrijf:

Persoonlijkheid: Uitgangspunt bij de keuze stoffen:  wie is de klant? Ieder project is uniek want iedere realisatie is een reflectie van wie u bent. Er bestaan bij gevolg geen twee dezelfde interieurs.

Originaliteit: Pleased to Seat You brengt gretig verandering het traditionele pallet van marinekleuren. Maaike  heeft een onuitputtelijke  passie voor kleur en nieuwe trends. Ze gaat voortdurend op zoek naar nieuwe stoffen, tot over de landsgrenzen. Klanten die een interieur met een tikkeltje meer “punch” waarderen, zijn bij Pleased to Seat You aan het juiste adres.

Pleased to Seat YouPerfectie en kwaliteit: De klant krijgt deskundig advies over de juiste materiaalkeuze: vulmaterialen, ritsen, garen, stoffen…afhankelijk van de toepassing:  zeilboot of motorboot…indoor of outdoor gebruik…het gewenste zitcomfort enz…

Pleased to Seat You draagt de duurzame oplossing en de duurzame afwerking hoog in het vaandel.

 

Pleased to Seat You op Belgian Boat Show Hal 3 – stand 3070