The Pharmacy pop-up
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

The Pharmacy - Jan Van Ongevalle

The Pharmacycocktails vergroten het yachtinggevoel

Het aantrekkelijke van cocktailbar The Pharmacy uit Knokke en nu ook Antwerpen draait niet alleen om lekkere maar verrassend innovatieve  drankjes.

Het concept is een zuivere gespreksstarter. Je komt langs, bestelt en nog voor de eerste nip je maag bereikt heeft zit je met je buur of bargenoot gezellig te praten. Op de Belgian Boat Show gaat het natuurlijk over de oeverloze wereld van het water.

 

Vader Jan Van Ongevalle, dit het Pharmacy concept bedacht, serveert verrassende cocktails aan € 10,-. Wedden dat hij geïnspireerd is door de recepten van zijn prijzenwinnende dochter Hannah? Wie weet sta je wel met deze cocktailkampioene straks te proosten aan de bar.

Verwacht het onverwachte: opmerkelijke smaakcombinaties en ingrediënten met een uitdagende afdronk, een alles behalve standaard decor -zelfs een beetje mysterieus- en een leuke demonstratie zo nu en dan.

The Pharmacy @ Belgian Boat Show staat in hal 1 vlak bij de ingang

The Pharmacy