VNZ verzekert de pleziervaart en de watersport en ondersteunt sportlui
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds - VNZHet VNZ houdt vrije tijd zorgvrij

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) heeft heel wat aan de watersporter en de pleziervaarder te bieden. De waterminnende vrijetijdsmens, dus.

 

De focus ligt tijdens de Belgian Boat Show op de vele aspecten van vrije tijd en vakantiebeleving. De risico’s kunnen ingedekt worden met een naar maat gemaakte verzekering. Hospitalisatie en/of repatriëring van de bemanning, bijvoorbeeld. Het hoeft zelfs niet in verre Europese wateren te zijn. Wakeboarders op de Maas of de waterskiërs in Viersel hebben er ook alle voordeel bij.

De VNZ sportondersteuning

VNZLidmaatschap houdt ook in dat je kunt genieten van de voordelen van georganiseerde vakanties. Bovendien is het VNZ heel gul als het op de ondersteuning van lidmaatschappen bij sportverenigingen en zelfs jeugdsportkampen neerkomt.

Op de Belgian Boat Show laveer je door alle voordelen die verzekeraar VNZ voor je  heeft klaarstaan.

In 2016 vierde het VNZ nog zijn 100-jarig bestaan

Is het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds een nieuw ziekenfonds? Absoluut niet. Al in 1808 –ten tijde van Napoleon en vóór het Nederlandse rijk van Willem I- ontstond immers in Lier het allereerste ziekenfonds, nl. :‘Sint-Franciscus-Bijstand’. Daar was toen ook al vervoer bij. 😉 Hieruit is het VNZ gegroeid.

 

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds staat op stand 5601 op de Belgian Boat Show