Modeshow Belgian Boat Show 2020 Ocean Couture, Shark Couture en Slam sailing wear - Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Ocean Couture

Het vleugje van de zee: Belgian Boat Show modeshow

 

Laat u verleiden door de modeshow voor het zomerseizoen 2020 in het decor van de Belgian Boat Show jachtensteiger.

Zuivere nautical lifestyle en maritieme elegantie

  • Gastvrouw: Justine de Jonckheere -Miss België-
  • Geshowd door o.m. topmodel Justine Szpringer samen met Stefani, Jeanne, Shanntey, Joyce, Deryaa, Benjamin en Olivier
  • Klankdecor: DJ Paige.
  • Make-up: Nee Make-up Belgium: Katty Dierckens

Wellicht maak je kans op een van de vijf exclusieve goodiebags met uitzonderlijke stukken en samples van de partners: Nee Make-up Belgium,  Slam Benelux en Ocean Couture (waarde € 150,-)

Justine de Jonckheere -Miss België-

Afspraak aan de jachtensteiger in hal 1, vrijdag 7 februari om 20 uur.

Ocean Couture & Shark Couture is een 100% Belgisch badmode- & resortwearmerk voor dames en heren.

Always in style

Designed in Belgium, made by Italians, sustainable in the heart

 

Het totale proces, van concept tot uitvoering, wordt zorgvuldig bewaakt vanuit Vlaanderen. Met duurzaamheid in het achterhoofd kiest het merk de stoffen en de accessoires. De ontwerpen, patronen en stoffenprint worden in-house gecreëerd en in België geproduceerd. Daardoor zijn de printstoffen uniek.

Ocean Couture

Ocean Couture en Shark Couture waken over de duurzaamheid. Bij de productie wordt geen water gebruikt, de verwerkingsenergie komt uit zonnepanelen. Een groot deel van de collectie komt uit ECO-vriendelijk materiaal. Plastiek uit de oceaan wordt herwerkt in de garens, de stoffen en in 3-D  gemodelleerd. De media gaan aan deze duurzame aanpak niet voorbij.

De uni-stoffen komen van de Italiaanse productent met meer dan 75 jaar ervaring in badstoffen en ook uit Spanje. Een Parijse leverancier levert de accessoires.

De Ocean Couture collectie ligt in gespecialiseerde topzaken zoals de Royal Yacht club Boutique in Monaco, maar ook in de UK, Marokko, Spanje, Tunisië, en in Milaan, Mallorca en natuurlijk België.

Think Pink – Pink Ribbon

Het merk presenteert een aantal swimwear-modellen (kleine collectie) voor vrouwen die een (of twee) borstprothese(s) dragen. Ocean Couture biedt hen een comfortabele en heel modieuze swimwear mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

SLAM- Sailing-, yachting- and sportswear

SLAM

Nautische mode, technische zeilkleding en accessoires voor dames, heren en kinderen waaronder zeilpakken, jassen, schoenen en sportieve vrijetijdskleding met een maritieme twist.

Sponsor van o.a. Barcelana, Rolex-Swan Cup, Medemblik Regatta en leden van het Belgian Talent Team van het WWSV Topsport.

Sailing, Sports en Superyacht wear

Naast zeilkleding biedt het Italiaanse Slam een ruime casual en crewcollectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie. Ze zijn verkrijgbaar bij watersport retailers en lifestyle winkels. De crewcollectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie.

Team wear: Casual-, crew- en zeilkleding

Die is altijd op voorraad en is goed te personaliseren. Hierdoor is deze collectie bij uitstek interessant voor teams en bedrijven, bijvoorbeeld voor de aankleding van personeel. Immers, in het verleden aangeschafte kleding kan altijd worden bijbesteld.

SLAM Ondersteunt toptalenten Belgian Talent Team – WWSV Topsport

Sinds kort ondersteunt Slam twee toptalenten uit het Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) team: Eline Verstraelen en Jef Hinnekint.

Eline is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot talent van het jaar en won onlangs zilver op het EK Laser Radial Youth. Jeff Hinnekint neemt in de Laser Radial deel aan diverse EK’s en WK’s w.o. Isaf Youth Polen het EK in Kalamaki.