Demedts marine: verleng je bootplezier tot in het oneindige met Jobe, Honda outboards en Master RIBs - Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

Demedts marine, de speciaalzaak aan de Leie  focust op drie watersport- en pleziervaartgroepen

Master ribs bij Demedts marine

Master Commori RIBS

Pietro Gargiulo bouwt al meer dan dertig jaar opblaasboten.  Zijn familie was betrokken bij de snelle opgang van de RIB, vooral dan gericht op de vrijetijds pleziervaarder. Master Commori presenteert een zestigtal modellen specifiek gebouwd voor werk of plezier of visvangst.

De Leasure reeks begint bij een 2,6 meter ‘tender’. Hij is dus bedoeld als bijboot voor grotere jachten. Hij kan drie personen aan boord dragen, er kan een buitenboordmotor tot 15 pk worden aangehangen.
Het topmodel is de Master 996 die voldoende drijfvermogen heeft voor 22 opvarenden. De topper is stevig genoeg, en zeewaardig ook, voor een vermogen van 2 x300 pk buitenboordmotoren.

Demedts marine brengt een midrange RIB-modellen van Master Commori naar de Belgian Boat Show

 

Honda outboardsHonda buitenboordmotoren

Buiten prestaties en functionaliteit is Honda koploper in omgevingsvriendelijkheid. In 1964 maakten ze een buitenboordmotor die schoon en stil was. Respectvol voor het zeeleven als de vissen. Honda pionierde in 4-takttechnologie en nu, vijftig jaar later, zijn hun buitenboordmotoren schoner en stiller dan ooit. Druk op de nieuw ontworpen startknop en luister naar dat diepe en kenmerkende V6-gegrom. Draai het gashendel open. Als het toerental stijgt, genereren deze Honda buitenboordmotoren extreem lage vibratieniveaus. Dit levert een comfortabel gevoel, maar ook een fascinerende stuwkracht en hoogwaardige prestaties op.

Nieuwe 6 cylinders: Honda BLAST, voor explosieve kracht

Honda 100pk bij Demedts marine

Het Boosted Low Speed Torque-systeem (BLASTTM) verbetert de prestaties en de acceleratie drastisch dankzij een vroegere ontstekingstijd tijdens een echt stevige acceleratie.

Deze motoren met grote cilinderinhoud zijn goed voor een acceleratie met een hoog koppel en een indrukwekkende topsnelheid. Ze bieden BLASTTM PGM-FI, VTECTM (voor BF225 en BF250) ECOmo en een hoogwaardige versnellingsbak die een soepele vermogensafgifte met een minimale waterweerstand oplevert.

Demedts Marine stelt een reeks outboards op vanaf 225 pk tot de lichtere, draagbare modellen 

 

Jobe – de verlenging van het waterplezier

Jobe produceert een enorm gamma aan opblaasbare waterspeeltuigen. Ze kunnen in alle vormen en maten achter de boot gesleept worden.  Jobe is een klassieker als het gaat over de juiste accessoires voor waterski en wakeboarding. Inclusief de aangepaste reddingsvesten, isolerende kleding en accessoires.

Demedts marine zet op de Belgian Boat Show ook de Jobe Stand Up Paddle reeks in het voetlicht.
opblaasbare boards, Bamboo board en de toprange van de Titan boards. Uiteraard met alle denkbare accessoires. Zoals zwemvesten, wetsuits, paddels, schoenen en draagtassen.

 

Demedts marine staat op stand 1402 op de Belgian Boat Show

Jobe SUP bij Demedts marine