Powerboatscenter showt 7 sportbootprimeurs op Belgian Boat Show
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

 

Powerboatscenter-nieuws laat de zonnige kant van het waterleven oplichten

 

De vertrouwde speciaalzaak uit Izegem komt met een uitgebreide vloot aan boten naar de Belgian Boat Show

Quicksilver

Nieuw: de 555 Activ Open

Een knappe boot voor een dagje op het water of leuke hengelmomenten. Er kunnen zes mensen inschepen. De aandrijving gebeurt best met een 115 pk buitenboordmotor. Het gezin zal dol zijn op de veiligheidsaspecten, de ruimtelijke indeling en de uitrusting. En omdat voor velen opties een normale zaak zijn is er nu ook de Smart Edition waar de meest gegeerde opties inbegrepen zijn.

Activ 555 Open: 5,47 m. x 2,29 m. x 722 kg. (leeg) – tot 115 pk buitenboordmotor. 23,4 knopen max.

 

Nieuw: de Activ 755 Weekend

Een tikkeltje avonturier, een tikkeltje geborgenheid en veel waterplezier. Hij biedt ruimte voor negen opvarenden. Optimaliseer het verblijf in de eethoek met de kombuis en creëer de nodige privacy in de afgesloten voor en middenhut. Natuurlijk is er een afzonderlijke toiletcel. Reken ook op betrouwbare vaareigenschappen en het comfort is compleet. Bovendien kan de Activ 755 Weekend uitgerust worden met ofwel een buitenboordmotor als een binnenboordmotor tot max 300 pk. Veelzijdig zei u?

Activ 755 Weekend: 7,40 m. x 2,85 m. x 2138 kg (leeg) – tot 300 pk. 25,9 knopen max.

Powerboatscenter showt ook nog de Quicksilver Actic 675 cruiser en de Activ 905 weekender.

 

Mastercraft

Nieuw: de Mastercraft XT21 – de klantgerichte klassieker

Je kan in deze boot met de klassieke boeg met zestien mensen van heel wat ‘wohw’ momenten genieten. Start de Ilmor 6.0l motor en laat ‘m snorren. Pas de hekgolf aan door met krachtige en vernieuwende Gen 2 Surf System met aardig wat ballast in te schakelen. Als je méér wil, is er nog de optionele ZFT4 tower. Of ga lekker languit in de comfortabele zithoeken of het zonnedek. Hoe je ook naar plezier kijkt: de XT21 zal de beleving alleen maar intenser maken.

 

Nieuw: de Mastercraft NXT22 – als de zomer nu al kriebelt is hier de oplossing

De frisse nieuwe MasterCraft NXT22 is groot nieuws. Een van de meest populaire boten ooit heeft een gloednieuw ontwerp en updates van tip tot staart. Deze droommachine is klaar voor actie, dank zij een rijk assortiment comfort- en prestatievoorzieningen. Kijk maar naar de 60 pk boost dankzij de Ilmor 6.0L-motor, en het Gen 2 Surf System voor de ultieme hekgolf vormgeving. Laat je oppoken  om te gaan surfen, te gaan wakeboarden en laat het skiën eindeloos doorgaan.

Powerboatscenter showt ook nog de Mastercraft XT22 en de XT 20

 

Bayliner

Veelzijdigheid die meer doet. Waarde die minder kost.

De nieuwe Element reeks Bayliner speelt in op de wensen van jonge (of toekomstige?) gezinnen. Een lange instapdrempel, maximale veelzijdigheid en een zekere waarde. Bayliner, toch zeker geen kleien speler in de wereld van sportmotorboten creëerde de Element CC-reeks voor dat segment.  Het beproefde M-Hull™-ontwerp werd doorontwikkeld zodat er een stabiele en relatief ondiepe rompvorm ontstond die trailervriendelijk is. Het geheel is ruim genoeg voor lekker cruisen maar voorzien op de zovele recreatieve opties die jonge pleziervaarders zoeken.

 

bayliner

Nieuw: Bayliner E16 / E5

Veelzijdigheid en prijsvriendelijkheid gaan hand in had in dit elementair model met twee ruimtes en een uitvergrote achterbank waar ook de (optionele)koelbox in past. Naast de slimme indeling en de afgeronde zitplaatsen is er opvallend veel bergplaats.

Lengte 5,41 m. x breedte 2,22 m. x 80 pk buitenboordmotor.

 

Nieuw: Bayliner E18 / E6

Een boot met drie uitgesproken zones en een centrale doorloop. Maximale ergonomie in een romp die veel ruimte biedt. Door het hoge vrijboord voel je je altijd veilig, terwijl de gepatenteerde M-Romp de boot een stevige grip geeft in het bochtenwerk.

Lengte: 6,01 m. x breedte 2,20 m x 115 pk buitenboordmotor.

 

Bayliner 742Nieuw: Bayliner 742R

Een cuddy cabin versie die je er voortdurend aan herinnert dat genieten van vrije tijd geen zonde is. Vandaar de lekkere zit en ligplaatsen, waaronder de ‘chaise lounge’ naast de stuurman. De ruimte, zelflozende kockpit is een grote uitnodiging om van elkaars gezelschap te genieten.

Lengte: 7,48 m. x breedte 2,55 m x 350 pk ECT 6.2L MPI DTS MerCruiser Sterndrive (Bravo 3 Outdrive)

Powerboatscenter showt ook nog de Bayliner  VR6, de VR6cuddy, de VR5cuddy, de VR5 (ntb), de VR4 en de Ciera 8

Powerboatscenter staat op stand 1202 op de Belgian Boat Show