E-Tech Boats introduceert milieuvriendelijke pleziervaart
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float
page-img

E-Tech Boats - XCat - sailE-Tech Boats: avontuurlijk pleziervaren met respect voor de natuur

E-Tech Boats is een jong bedrijf uit Overijse dat wil focussen op ‘eco -friendly technology’ roei-, zeil-  en motorboten. We zijn overtuigd dat ook watersport in de nabije toekomst een pak eco-vriendelijker kan worden zonder in te boeten aan het avontuurlijke en sportieve karakter.
Enerzijds is E-Tech Boats exclusief invoerder van een aantal merken waardoor we nauw kunnen samenwerken met de fabrikanten om snel en budgetvriendelijk op maat gemaakte boten kunnen aan leveren.

Maar we bieden ook oplossingen om bestaande boten om te bouwen naar elektrische aandrijving en bieden ook boten aan die hiervoor speciaal ontworpen zijn. Met E-Tech Boats willen we  ecologisch, avontuurlijk en sportief watersporten op maat mogelijk maken.

E-Tech Boats Focus 750Op maat van elke watersporter

Met een aanbod van ultralight waterfietsen en roeiboten, lichte catamarans, kleine en grote zeilboten maar ook e-motorboten hebben we een mooi aanbod waar elke watersporter zeker zijn gading kan in vinden. Met het aanbod e-buitenboordmotoren en zonnepanelen bieden we ook mooie alternatieven voor de klassieke buitenboordmotoren.

De e-motorboten en e-buitenboordmotoren hebben het voordeel dat ze niet alleen veel stiller zijn, maar dat er ook geen olie en/of benzine terecht kan komen op en in het water. Ze zijn dus zeker een pak aangenamer voor de natuurlijke omgeving waarin aan watersport wordt gedaan. Je vindt ons volledig assortiment op onze website www.etechboats.be , we zijn te volgen op facebook, instagram en linkedin en we zijn dus ook voor de eerste keer aanwezig met een stand op de Belgian Boat Show in Gent waar graag iedereen persoonlijk te woord staan.

E-Tech Boats op de Belgian Boat Show gemist?
Kom dan kennismaken op de Hiswa -RAI in Amsterdam van 11 t.e.m. 15 maart

E-Tech Boats BMA X199 sportsboatPersoonlijke aanpak met ervaring

E-Tech Boats maakt deel uit van het bedrijf Vegemac dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft als één van de belangrijkste invoerders van tuin-, park-  en onderhoudsmachines. De voorbije jaren hebben we dus een pak nationale en internationale contacten gelegd en de nodige ervaring opgedaan.

Met deze ervaring en dezelfde passie en drive wil E-Tech Boats zijn klanten helpen met de juiste persoonlijke aanpak.

Dirk Van Eyck heeft als bedrijfsleider van Vegemac en E-Tech Boats zeker en vast de nodige technische ervaring, maar is ook al jaren een gepassioneerd zeiler en watersporter. Hij wil samen met zijn team en leveranciers nieuwe technologieën verder ontwikkelen om elke watersportliefhebber een krachtig en ecologisch alternatief te bieden.

Meer over E-Tech Boats  milieuvriendelijk varen 

E-Tech Boats Torqueedo elektrische buitenboordmotor